Tjänster
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Sociala medier

Vi kan hjälpa dig att nå ut till din målgrupp med hjälp av sociala medier. Vi erbjuder vår assistans i framtagandet av marknads- och kommunikationsplaner för offentliga- och privata aktörer. Sociala medier kan vara appar, webbplatser och tjänster på internet där människor kan interagera och bygga upp sitt eget innehåll, skapa kontakter och bilda nätverk. Skillnaden från traditionella medier är att användarna själva bidrar med innehåll.

Några exempel på social medier är kommentarsfunktioner, internetforum, sociala nätverkstjänster, bloggar, wiki, poddar, vloggar samt bilddelningstjänster. Kända sociala medier är bland annat tumblr, Wikipedia, Twitter, Facebook, Google+, Flickr och Instagram eller Linkedin.

En stor del av utvecklingen inom sociala medier de senaste åren är tjänsternas skärmanpassning i och med att användningen till stor del flyttat till smarta telefoner och surfplattor. Det mobila användandet har inneburit ökad närvaro på sociala medier. De digitala kanalerna bör utgöra grunden för organisationer och företags marknadsföring framöver. I dagens samhälle är sociala medier en av de viktigaste kommunikationskanaler för offentliga- och privata aktörer. Hur vi väljer att arbeta med olika plattformar är avgörande för bilden som vi förmedlar utåt och det finns stora möjligheter om det används på ett optimalt sätt.

Vi hjälper dig kommunicera på ett värdeskapande och varumärkesbyggande sätt.