Tjänster
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Spridning och marknadsföring

Vi ger din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar!

Vi marknadsför din verksamhet och ditt projekt i Sverige eller övriga Europa genom projektledning, idéarbete, grafisk form, text, webbsidor och våra nätverk. Vi kan erbjuda informationsmaterial på de flesta europeiska språken och ser till att informationen hamnar på rätt ställe och hamnar i så många medier som möjligt, för optimalt resultat. Amledo & Co hjälper dig inte bara med det traditionella informationsarbetet när tiden inte räcker till utan kan även erbjuda hjälp med så skilda saker som till exempel hela informationskampanjer, evenemang eller enstaka pressmeddelanden till nyckelpersoner och media i Sverige och övriga Europa

Vi har fungerat som Helsingfors stads mediakontakt i Sverige, Danmark och Norge och har bland annat hjälpt Hällefors kommun och Trä- och möbelföretagen till stor uppmärksamhet i media med anledning av sin satsning på arkitektur, design och utbildning.

Det är inte bara med det direkta informationsarbetet vi hjälper till med. Amledo & Co kan erbjuda dig en kommunikationsstrategi med analys, upprättande av kommunikationsplaner och med att bearbeta beslutsfattare inom EU.

Hör gärna av dig till oss även om det ännu inte är aktuellt med en offertförfrågan. Vi svarar på alla dina funderingar.