Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Jobbskugga norska kollegor

Petter Andersson, lärare i fordonsteknik på Nyköpings gymnasium ska jobbskugga norska kollegor på Byåsen videregående och delta i deras arbete i skolans fordonsverkstad tillsammans med elever. Följa fordonsteorilektioner och jämföra den med sin egen. Lära sig hur Byåsen elbilsmodell används i undervisningen. Besöka en el-bils verkstad i Trondheim. Gå ut och äta middag tillsammans med de norska kollegerna. Det är en spännande och lärorik upplevelse att jobbskugga. Utbyta erfarenheter och åsikter om undervisning och fordon med kollegor i andra länder. Se hur elever i ett annat land praktiserar sina kunskaper och färdigheter.
Amledo & Co är Erasmus+ KA1 ackrediterade projekt koordinator i sektor yrkesutbildning. Partnerskolor med fordonsutbildning är Ystad Gymnasium, Wendesgymnasiet, Lugnetgymnasiet, Vägga Gymnasieskola, Jacobsskolan, Högbergsskolan i Tierp, Bruksgymnasiet, Praktiska Jönköping, Ellen Fries gymnasium, TTC Jönköping, Anderstorpsgymnasiets, Nyköpings gymnasium, Jälla yrkesgymnasium, Östrabo gymnasieskola, Nobelgymnasiet, Westerlundska gymnasiet, Nordenbergsskolan, Uddevalla vuxenutbildning i samverkan med Transportföretagen.