Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Ecofurniture avslutas

Den 28-29 februari mötes partnerna i projektet Ecofurniture i Bukarest, Rumänien för projektets avslutningskonferens. Partnerna i projektet ASFOR och INL från Rumänien, FCBA och Neopolis från Frankrike, AIDIMA från Spanien samt Amledo & Co från Sverige presenterade sina resultat från projektet och på vilka sätt som den nya utbildningen ska genomföras i respektive land samt resultatet från pilotstudierna genomförda i Spanien, Frankrike och Sverige.

Vi på Amledo & Co vill speciellt tacka Mind, Swedwood, Samhall, Offecta, Edsbyverken, Norrgavel och Hedemora inredningar som ställt upp i den inledande undersökningen för att utreda kompetens behovet inom hållbarhetsfrågor för möbelproduktion. Vi vill tacka TMF och Agnesfrids gymnasium som har hjälpt till att utvärdera den nya utbildningens innehåll och relevans i pilotstudien som genomfördes i Sverige.

Amledo & Co hoppas kunna göra det nya studiematerialet tillgängligt som en onlinekurs i Sverige.