Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis utbytesresa till Berlin för fordonslärare

Följ med till Berlin. Du får besöka yrkesskolan BIZWA Bernau, andra utbildningsanordnare och företag i region för att utbyta erfarenheter samt en guidad tur på BMW i Berlin.  På plats träffar du Anne Wiedemann, mobilitets coach på Handwerkskammer Berlin med flera. Syftet med resan är att bekanta sig med det tyska yrkesutbildningssystemet och underlätta ditt arbete med att uppmuntra elever till att göra en del av sin arbetsplatspraktik utomlands. Berlin är huvudstad i Tyskland och dess folkrikaste stad med 3,4 miljoner invånare. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom person- och lastbilsteknik, maskinteknik, karosseri och lackering har du möjlighet att delta. Alla är välkomna med en intresseanmälan även du som var med på en studieresa före maj 2013, men ej efter.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och Handwerkskammer Berlin, som är ansvarig för den arbetsplatsförlagada yrkesutbildningen. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Programmet hittar du genom att klicka här. Amledo & Co deltar i utbytet och Handwerkskammer Berlin är din tyska värd.

Datum: Avresa söndag den 2 november och hemresa lördag den 8 november 2014.

Anmäl dig gärna nu, men senast måndagen den 19 september 2014. Resan utgår från Arlanda (eventuellt om befogat även Landvetter och Kastrup). Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.

Projektet genomförs med ekonomiskt stöd från Europeiska kommissionen. För uppgifterna i denna publikation ansvarar endast upphovsmannen. Europeiska kommissionen tar inget ansvar för hur dessa uppgifter kan komma att användas.