Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Skottland

Resan är fullbokad.

Följ med till Livingston strax väster om Edinburgh.  Det är en unik möjlighet för dig att besöka en stad i Europa.  Du får besöka yrkesskolan West Lothian College, andra utbildningsanordnare och företag i region för att utbyta erfarenheter.  På plats träffar du Colin Miller med flera.

Du får värdefull kunskap om yrkesutbildning i Skottland. Det är en fantastisk möjlighet till stimulerande diskussioner med kollegor. Syftet med resan är att med exempel från Skottland ge dig kunskap om hur man där arbetar med arbetsplatsförlagt lärande och stimulera till diskussion och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  Du får genom erfarenhetsutbytet möjlighet att dela erfarenheter med skottska yrkeslärare.

Livingston är ett mindre samhälle ca 25 km från Edinburgh centrum. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Datum: avresa den 4 maj och hemresa den 10 maj 2014

Ett fullständigt program hittar du här.

Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom person- och lastbilsteknik, maskinteknik karosseri och lackering har du möjlighet att delta. Alla som välkomna med en intresseanmälan även du som var med på en studieresa före maj 2013, men ej efter.

Anmäl dig gärna nu, men senast den 25 mars 2014. Resan utgår från Arlanda (eventuellt om befogat även Landvetter och Kastrup).  Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och West Lothian College.  Resan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Amledo & Co är reseledare och din skottska värd är West Lothian College.