Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Teltow i Tyskland

Följ med till Teltow strax söder om Berlin.  Det är en unik möjlighet för dig att besöka en stad i Europa.  Du får besöka yrkesskolan AVT Teltow, andra utbildningsanordnare och företag i region för att utbyta erfarenheter.  På plats träffar du Melanie Franke, mobilitets coach på Industrie- und Handelskammer Potsdam med flera.

Du får värdefull kunskap om yrkesutbildningen i en av världens största industrinationer som både är och spås fortsätta att vara Europas ekonomiska motor. Det är en fantastisk möjlighet till stimulerande diskussioner med kollegor. Syftet med resan är att med exempel från Tyskland ge dig kunskap om hur man där arbetar med arbetsplatsförlagt lärande och stimulera till diskussion och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  Du får genom erfarenhetsutbytet möjlighet att dela erfarenheter med tyska yrkeslärare.

Teltow är en mindre stad 17 km från Berlin centrum. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Datum: avresa den 1 december och hemresa den 7 december 2013

Ett fullständigt program hittar du här.

Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom person- och lastbilsteknik, maskinteknik karosseri och lackering har du möjlighet att delta. Alla är välkomna med en intresseanmälan även du som har varit med på en resa tidigare.

Anmäl dig gärna nu, men senast måndagen den 7 oktober 2013. Resan utgår från Arlanda (eventuellt om befogat även Landvetter och Kastrup).  Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och Industrie- und Handelskammer Potsdam.  Resan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Amledo & Co är reseledare och din tyska värd är Industrie- und Handelskammer Potsdam.