Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Lärorikt besök i Teltow, Tyskland

Mellan den 1 och 7 december var arton lärare från fordonsprogrammet på erfarenhetsutbyte i Teltow, Tyskland. Under fem dagar besökte de yrkesskolan OSZ Teltow och andra utbildningsanordnare samt företag i region för att utbyta erfarenheter med tyska kollegor och handledare på företag. Syftet med resan är att lärare ska få en djupare förståelse för metoder och förutsättningar inom yrkesutbildning och praktik i Tyskland. Besök på Mercedes var ett mycket uppskattat inslag. Så här säger en av deltagarna på erfarenhetsutbytet.

”Jag vill tacka för en givande och mycket bra vecka”

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och finansierades av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci

Nästa erfarenhetsutbyte för yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom person- och lastbilsteknik, maskinteknik karosseri och lackering går till Gera i Tyskland den 19-25 januari 2014. Anmäl dig nu! Resan utgår från Arlanda (eventuellt om befogat även Landvetter och Kastrup).  Antalet platser är begränsat.

Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.