Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Lärorikt besök i Tyskland

Yrkeslärare och personal som arbetar med framtidsfrågor för att utveckla lärandet på Industri- eller Hantverksprogrammet med inriktning på trä har deltagit på en utbytesresa till Kaiserslautern i Tyskland den 12-18 maj 2013. Deltagarna besökte Kaiserslauterns tekniska yrkesutbildningscentrum och yrkesskolor samt företag i trä- och möbelbranschen som finns i regionen. Utbytesresan var uppskattad och programmet fick goda omdömen. Kaiserslautern har även en mästarutbildning för Industri- eller hantverk med inriktning på trä som var mycket inspirerande.

“Mycket intressant, trevlig och välorganiserad resa”

Det är också den sista studieresan för denna projektomgång och projektet har sammanlagt haft 65 deltagare som deltagit på utbytesresor till Spanien, Österrike och Tyskland. Studieresorna är ett samarbete mellan TMF och Amledo & Co samt var finansierad av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci.