Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Tyskland

OBS! Resan är nu fullbokad. Du är varmt välkommen att anmäla dig på reservlistan för resan till Kaiserslautern eller göra en preliminär intresseanmälan till en ny resa.

Följ med till Kaiserslautern i Tyskland den 23-29 oktober 2011. Där får du besöka intressanta företag så som Opel, VW Rittersbacher, Axel Schneider, Motorrad Dexheimer, MAN, Liebherr samt Kaiserslauterns tekniska yrkesutbildningscentrum och hantverkskammare.  I resan ingår ett spännande kulturprogram och en utflykt till staden Speyer, som är en av Tysklands äldsta städer. Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom karosseri, lackering, personbilsteknik, maskin- och lastbilsteknik så har du möjlighet att åka. Amledo & Co är reseledare och Hantverkskammaren der Pfalz din tyska värd.

Anmäl dig gärna nu, men senast den 5 september 2011.  Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com. Ett fullständigt program hittar du här.

Resan är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och Handwerkskammer der Pfalz. Resan är finansierat av EU:s mobilitetsprogram inom Leonardo Da Vinci och kostnaderna täcks inom ramen för dess budget.