Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gör din praktik i Skottland

Mellan den 1 och 5 december 2014 var fjorton yrkeslärare från Industri-, El & energi (automation)- Hantverk (trä)-  och Fordonsprogrammet på erfarenhetsutbyte i Livingston, Skottland. På plats träffade de Colin Miller och Graham Clark samt deras kollegor på West Lothian College. Under 3 dagar besökte de yrkesskolan West Lothian College och andra utbildningsanordnare samt företag i region för att utbyta erfarenheter med skottska kollegor och företag. Syftet med resan är att genom erfarenhetsutbyte bekanta sig med det skottska yrkesutbildningssystemet. Besöken på Alexander Dennis (UK’s största busstillverkare) och Forth Valley College var uppskattade inslag.
Både yrkes- elever och lärare på våra partnerskolor i Proindustry, inom ovan angivna program, är välkomna på arbetsplats praktik i Skottland. Antalet platser är begränsat.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan Teknikcollege, Amledo & Co och finansierades av EU:s mobilitetsprogram Erasmus+.