Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Livingston

Följ med till Livingston strax väster om Edinburgh.  Du får besöka yrkesskolan West Lothian College, andra utbildningsanordnare och företag i region för att utbyta erfarenheter.  På plats träffar du Colin Miller, Skills Centre Head, West Lothian med flera. Syftet med resan är att med exempel från Skottland ge dig kunskap om hur man där arbetar med yrkesutbildning och stimulera till diskussion och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  Du får genom erfarenhetsutbytet möjlighet att dela erfarenheter med skotska yrkeslärare. Livingston är ett mindre samhälle ca 25 km från Edinburgh centrum. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Datum: Avresa måndagen den 1 december och hemresa fredagen den 5 december 2014.

Är du yrkeslärare inom Fordon, Industriteknik, Hantverk med inriktning trä samt El och energiprogrammet har du möjlighet att delta. Alla är välkomna med en intresseanmälan. Erbjudandet gäller endast partnerskolor i projektet Proindustry.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan Teknikcollege, Amledo & Co och West Lothian College. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Erasmus + och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Programmet hittar du genom att klicka här. Amledo & Co deltar i utbytet och din skotska värd är West Lothian College.

Datum: avresa den 1 december och hemresa den 5 december 2014

Anmäl dig gärna nu, men senast den 30 oktober 2014. Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.

Co-funded by the European Union