Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Transportföretagen inbjudan till Erasmus+

Inbjudan till Erasmus+ – Nu är det dags att ansöka till vårt populära utbytesprogram för fordonsutbildningar.
Nu är det dags att ansöka om nya EU medel för utlandspraktik för elever och lärare. Transportföretagen kommer att göra en ny ansökan om EU-medel för resor, uppehälle och boende under elevpraktik eller lärarutbyte inom EU genom Erasmus+ programmet.
Din skola har nu chansen att delta i ansökan som partner och därmed få en möjlighet att skicka elever och lärare på praktik och utbyten inom EU. Din skolchef måste senast den 14 februari 2023 ha skrivit ett kontrakt (Mandate) om partnerskap med Amledo & Co, samt fyllt i detta formulär (följ länk) med information om skolan. Kontraktet mejlas i början av februari 2023 till de skolor som anmält intresse.

Motivation, ansvarsförmåga och internationalisering är viktiga kvaliteter för deltagande skolor. Ansökan avser gymnasieskolans fordonstekniska utbildningar inom FT-programmet. Antalet partnerskolor är begränsat.

Registrera din skola nu!
Är din skola intresserad av att delta? Första steget, för att bli partner med oss, är att din skola har en OID kod.  Om din skola inte redan har ett OID så guidar Universitets- och högskolerådet dig steg-för-steg hur du skaffar koden genom att du använder länken ovan.

Ansökan görs i samarbete med Amledo & Co. När ansökan skickas in ska alla i partnerskapet (konsortium) vara registrerade. Intresseanmälan och OID-koden skickas till Patrick Ärlemalm, patrick.arlemalm @amledo.com, Amledo & Co, så snabbt som möjligt, dock senast den 18 januari 2023.

Har du frågor kan du kontakta Patrick Ärlemalm, Amledo & Co, tel: 070-6427299

Mer information om programmet Erasmus+ hittar du också på Universitets- och högskolerådets hemsida.

Välkommen att delta i partnerskapet!