Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Kickoff för Erasmus+ fordonsteam!

Motorbranschens yrkesnämnder och Amledo & Co samlade igår representanter från 32 skolor, och besökare från Tyskland, Österrike och Frankrike, på ett uppstartsmöte för ett internationellt samarbete inom fordonsteknisk utbildning kallat Erasmus+.

Uppstartsmötet i Enköping var en inledning av projektet Provehicle 4 som under två år kommer att erbjuda elever och lärare studiebesök och praktik i Europa. Genom praktik- och utbytesprojekt får människor internationell arbetslivserfarenhet och kunskaper inom sitt yrkesområde.

– Vi tror att utlandspraktiken bidrar till att öka både kvalitet och attraktionskraft för fordons-och transportprogrammet. Det ska bli spännande att följa alla lärare och elever, som kommer ut i Europa de närmaste två åren. Tack alla deltagare för en givande och intressant dag! säger Anette Norinder, branschutvecklare inom Motorbranschens yrkesnämnder. Projekt har stöd av Erasmus+

2017-1-SE01-KA102-034347