Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Tyska fordonslärare imponeras

I början av september besökte 10 tyska yrkeslärare och arbetsplatshandledare Sverige. Programmet innehöll utbyten med Yrkesplugget, Bilia, Mälardalens tekniska gymnasium, Skärgårdsgymnasiet och Edströmska gymnasiet. Utbytet underströk bland annat vikten av att samarbeta med företag för att kunna matcha yrkesutbildningen med efterfrågade kompetensbehov.

Vi på Amledo vill tillsammans med Hantverkskammaren der Pfalz och Industri- och handelskammaren Potsdam tacka alla företag och skolor som vi fick möjligheten att besöka. De tyska deltagarna var mycket nöjda med sitt besök i Sverige.

Vi arrangerar även utbytesresor inom EU för svenska yrkeslärare på Fordonsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning trä och Industritekniska. Studiebesöken finansieras av EU:s program Erasmus+. Hör av dig om du är intresserad av att delta eller tillsammans med oss utveckla en ansökan om finansiellt stöd från EU för ett eget utbildningsprojekt. Kontakta oss för mer information på info@amledo.com

Bild: Besök på Bilia i Solna arrangerat av Per Svensson och Leif Wahlström