Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Apeldoorn i Holland fullbokad

Följ med till Apeldoorn som är en kommun i provinsen Gelderland i Nederländerna ca 9 mil från Amsterdam.  Du får besöka yrkesskolan Aventus och verkstäder i region.  På plats träffar du Durk van Wieren och hans kollegor. Aventus är en av de största leverantörerna av fordonsutbildning i regionen. Syftet med resan är att med exempel från Nederländerna ge dig kunskap om hur man där arbetar med fordonsutbildning och stimulera till diskussion om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.   Program

Måndag 2 nov. 2015 Avresa

Tisdag 3 nov 2015 08.00-17.00:

Utbyte av erfarenheter: Introduktion till Aventus program för motorfordon, rundvandring, presentation av medföljande svenska skolor,  lunch,  besök på IBKI (Dutch institute for automotive exams and practical assessments). Ca 18.00 gemensam middag.

Onsdag 4 nov 2015 08.00-17.00:

Arbetsplatsbesök på fordonsverkstäder, lunch, Presentation av APL i Holland, diskussion om lärarutbyte med Aventus.  Ca 18.00 middag.

Torsdag 5 nov. 2015 Hemresa

Är du yrkeslärare inom fordonsprogrammets inriktningar; karosseri, lackering, personbilsteknik, maskin- och lastbilsteknik är du välkommen med en intresseanmälan. Erbjudandet gäller endast partnerskolor i Bilproffs projektet Provehicel 3. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Erasmus + och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Amledo & Co deltar i utbytet och din Holländska värd är Aventus.

Anmäl dig gärna nu, men senast den 2 oktober 2015. Antalet platser är begränsat och är fullbokad. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla intresseanmälan för reservplats till  patrick.arlemalm@amledo.com.