Delta utvecklar kunskaper för APL och bedömning

Företag och skolor  behöver bygga effektiva team och lösa problem på ett samverkande sätt. Målet är att öka kompetensen hos alla parter för utvärdera och utbilda. Projektet syftar till att främja en utbildningskultur bland företag, särskilt små och medelstora företag, genom informationsaktiviteter och utnyttja erfarenheterna från företag med tidigare erfarenhet av att utföra en yrkesutbildningsprojekt och visa de positiva resultaten för organisationen.

Vad är en är en bra kompetensportfölj? Fordonselever på Nordenbergsskolan testar Delta digitala kompetensportfölj. Både rektor och deras fordonslärare Jonas är mycket positiva

http://deltaportfolio.eu/SV/index.html

Alla elever som går en gymnasieutbildning kan använda DELTA digitala kompetensportfölj för att presentera sina speciella förmågor. Hur skolan lagt upp din utbildning för att du ska bli anställningsbar och för att underlätta matchning mellan elevernas färdigheter och företagens kompetensbehov för att öka kvalitén i lärandet både i skolan och på APL, som gynnar alla parter d.v.s. eleven, skolan och företaget.

Delad lärlingsutbildning för små och medelstora företag

Utveckling av expertis i arbetsplatslärande och utvärdering av utbildningsmetoder

 

 

Partners är Amledo & Co AB, IHK-projektgesellschaft mbh, Pixel – associazione cultural, Heziketa teknikoko elkartea, Kleinon  srl och Dundee och Angus College är projekt koordinator.

Delta 2017-1-UK01- KA202-036810