Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis utlandsutbyte för fordonslärare

Ta chansen att jobbskugga kollegor i Tyskland och Holland. Det ger dig internationell erfarenhet och kunskap om hur man där arbetar med yrkesutbildning.  Ett utbyte som ger dig idéer om hur du kan utveckla ditt arbete som fordonslärare och stimulerar till diskussion.

Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom person- och lastbilsteknik, maskinteknik, karosseri och lackering på en partnerskola, har du möjlighet att genomföra ett två dagars utbyte.  Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan Bilproffs.se,  Amledo & Co och partners i Gera, Kaiserslautern, Oldenburg, Berlin, Frankfurt och Apeldoorn. Utbytet är finansierat av EU:s mobilitetsprogram Erasmus + och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Period: 2018-vt 2019.

Anmäl dig gärna nu. Engagemang och intresse för internationalisering är prioriterat.  Du är välkommen och fråga efter en intresseanmälan. Mejla patrick.arlemalm@amledo.com eller ring 08-580 813 09. Antalet platser är begränsat.

Provehicle 4, 2017-1-SE01-KA102-034347, med stöd av Erasmus+