Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Apeldoorn, Nederländerna

Följ med till Apeldoorn som är en kommun i provinsen Gelderland i Nederländerna ca 9 mil från Amsterdam.  Du får besöka yrkesskolan Aventus och företag i region för att utbyta erfarenheter.  På plats träffar du Durk van Wieren och hans kollegor. Aventus består av regionala utbildningscentrum i städerna Apeldoorn, Deventer och Zutphen. Aventus erbjuder yrkesutbildning, vuxenutbildning och företagsutbildning och har ca 1000 anställda. Aventus är en av de största leverantörerna av utbildning i regionen. Syftet med resan är att med exempel från Nederländerna ge dig kunskap om hur man där arbetar med yrkesutbildning och stimulera till diskussion och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  Du får genom erfarenhetsutbytet möjlighet att dela erfarenheter med Nederländska yrkeslärare. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Datum: Avresa tisdagen den 19 maj 2015 och hemresa fredagen den 22 maj 2015.

Är du yrkeslärare inom Fordon, Industriteknik, Hantverk med inriktning trä samt El och energiprogrammet med inriktning automation har du möjlighet att delta. Alla är välkomna med en intresseanmälan. Erbjudandet gäller endast partnerskolor i projektet Proindustry.

Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan flera Teknikcollege certifierade skolor, Amledo & Co och Aventus. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Erasmus + och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Programmet hittar du genom att klicka här. Amledo & Co deltar i utbytet och din Nederländska värd är Aventus.

Anmäl dig gärna nu, men senast den 17 april 2015. Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.