Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till Norwich

Följ med till Norwich ca 19 mil nordöst om London. Du får besöka yrkesskolan City College Norwich och företag i region för att utbyta erfarenheter.  På plats träffar du Chris Souch, Lecture, City College Norwich med flera. Syftet med resan är att med exempel från England ge dig kunskap om hur man där arbetar med yrkesutbildning och stimulera till diskussion och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete inom detta område.  Du får genom erfarenhetsutbytet möjlighet att dela erfarenheter med engelska yrkeslärare. På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Datum: Avresa måndagen den 2 februari 2015 och hemresa fredagen den 6 februari 2015.

Är du yrkeslärare inom Industriteknik, Fordon, Hantverk med inriktning trä samt El och energiprogrammet med inriktning automation har du möjlighet att delta. Alla är välkomna med en intresseanmälan. Erbjudandet gäller endast partnerskolor i projektet Proindustry. Erfarenhetsutbytet är ett samarbete mellan Teknikcollege, Amledo & Co och City College Norwich. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Erasmus + och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Programmet hittar du genom att klicka här. Amledo & Co deltar i utbytet och din engelska värd är City College Norwich.

Anmäl dig gärna nu. Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.

Boende på vandrarhem: Travelodge Hotel – Norwich Central, 14 Queens Rd, Norwich, Norfolk NR1 3PR, Storbritannien.