Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

ProIndustry

Amledo & Co har på uppdrag av Industrirådet som består av ledande företrädare för svenska arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer inom industrisektorn utvecklat ett nytt utbytesprojekt för elever och yrkeslärare på Teknikcollege.

Det nya projektet Proindustry har blivit godkänt och därmed tilldelats finansiellt stöd från Erasmus +, EU:s nya program för utbildning.

It’s an excellent project.

Från bedömningen av ansökan, utförd av Universitets- och högskolerådet.

Projektet möjliggör för partnerskolors  elever och yrkeslärare på Industri-, El & energi (automation)- Hantverk (trä) – och Fordonsprogrammet att utföra utlandspraktik och erfarenhetsutbyten i Europa. Antalet platser är begränsat.

Idag finns det ett 150-tal Teknikcollegecertifierade utbildningsanordnare runt om i hela Sverige, ansökan omfattar ett 20-tal. Bakom Teknikcollege står Industrirådets följande medlemmar: Teknikföretagen, IF Metall, Livsmedelsföretagen, Trä- och Möbelföretagen, Industriarbetsgivarna, Innovations- och kemiindustrierna, GS Facket, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Bilden är från Teknikcollege i Arvika.