Nyheter
  • Håll kontakten
  • Om oss
    Vi på Amledo & Co är specialiserade på projekt­ansökningar, rapporter, utvärdering, marknadsföring och kommunikation med fokus på eu-bidrag och offentlig finansiering.

Gratis studieresa till England

Följ med till Bridgwater i England den 4-10 november 2012.  Du får besöka Bridgwater College och där utbyta erfarenheter med engelska fordonslärare.  På plats träffar du Jon Harding, ansvarig för fordonsprogrammet och hans kollegor. Bridgwater College har 16000 hel-och deltid studenter och sysselsätter mer än 1000 anställda.  Skolan har till och med ett eget rally och race team. Syftet med resan är även att underlätta ditt arbete med att uppmuntra elever till att göra en del av sin arbetsplatspraktik utomlands. Vi besöker också något av skolans praktikföretag för fordonsprogrammet.  Bridgwater ligger i hjärtat av det engelska distriktet Somerset.  På kvällarna har du möjlighet att själv uppleva det lokala kulturutbudet.

Är du yrkeslärare på fordons- och transportprogram inom karosseri, lackering, personbilsteknik, maskin- och lastbilsteknik och inte deltagit på någon av våra tidigare utbytesresor har du möjlighet att delta. Amledo & Co är reseledare och Bridgwater College är din engelska värd.

Studieresan är ett samarbete mellan MYN, Amledo & Co och Bridgwater College. Utbytesresan är finansierad av EU:s mobilitetsprogram Leonardo Da Vinci och kostnader täcks inom ramen för dess budget. Programmet och bilder hittar du här.

Anmäl dig gärna nu, men hör gärna av dig senast den 28 september 2012.  Antalet platser är begränsat. Har du frågor, ring 08-580 813 09 eller mejla patrick.arlemalm@amledo.com.